Klik op een logo voor meer informatie
Klik op een logo voor meer informatie
De Ark inzamelpunt voor al uw plastic doppen! In De Ark kunt u plastic doppen inleveren voor de Kroonheim te Uddel. Voor meer informatie mailt u naar heleen.maliepaard@solcon.nl
Alle plastic ronde doppen en deksels mogen ingezameld worden. Denk dan bijvoorbeeld aan de doppen van deze producten:
Mineraal- of spuitwater Frisdrankflessen Melk- of yoghurtpakken Fruitsappakken Sportdrank
Wasmiddelen Zepen en shampooflessen Deo-en spuitbussen Slagroombussen Pindakaas- en chocoladepastapotten
De doppen dienen schoon en droog ingeleverd te worden. In sommige doppen zitten kartonnen- of metalen lipjes, deze moeten wel verwijderd worden anders wordt de partij doppen afgekeurd
De opbrengst van de verkoop gaat weer naar ons partnerproject van 'Stop Kinderarbeid' in Oeganda. In één van de armste wijken van de hoofdstad Kampala werkt de organisatie NASCENT samen met de lokale gemeenschap aan het uitbannen van kinderarbeid. Zo helpt uw aankoop mee aan millenniumdoel 2: alle jongens en meisjes gaan naar school.
Veel december-aanbiedingen bij Hivos-boekwinkel
De Hivos-boekwinkel in De Ark pakt de laatste maand van het jaar flink uit met 50% korting op bijna alle leesboeken. De korting geldt voor alle literatuur, spannende boeken, romans en streekromans. Er zijn onlangs veel mooie boeken binnengebracht door gulle gevers, dus er is echt enorm veel te kiezen. Tegelijk loopt de november-aanbieding ook nog even door tot en met 9 december: dat is 'Twee voor de prijs van één' op kado- en fotoboeken én op kinderboeken. Dus maak ons los en werk tegelijk mee aan een goed doel!
Nieuwe kerstkaarten met “gezegende kerstdagen”.
De afbeelding is naar een schilderij van Sjaak Maliepaard. Een mapje van 8 stuks (met enveloppen) kost € 4,95. De opbrengst is voor stichting Uit Uw Hand.